Utorak, 27. rujna 2022.

Građani velikog srca donirali 264 kilograma hrane za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju donacija u trgovačkim centrima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ organizirao je još akciju prikupljanja prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu.

Akcija je održana u ponedjeljka, 6. rujna, u robnom centru KTC, a građani su i ovaj put pokazali veliko srce te je prikupljeno čak 264 kilograma prehrambenih namirnica.

Volonterke su kupcima dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale brašno, ulje, rižu, tjesteninu, konzerve, šećer, sol i ostalu hranu, a zahvaljujući donacijama Gradsko društvo Crvenog križa i ovaj tjedan može u Socijalnoj samoposluzi organizirati podjelu paketa građanima u potrebi.

“Zahvaljujemo kupcima KTC-a na odličnom odazivu ovoj akciji te svima ostalima na donacijama i pomoći, jer nažalost, mnogo je onih kojima je potrebna pomoć”, ističu iz Crvenog križa Koprivnica.

Također, svoje donacije za Socijalnu samoposlugu možete donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u Ulici braće Radić 7, od 7 do 15 sati.

U prikupljanju donacija u trgovačkim centrima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave