Utorak, 18. siječnja 2022.

Građani za koprivničku Socijalnu samoposlugu donirali 92 kilograma hrane i 38 proizvoda za higijenu

U prikupljanju donacija sudjelovali su umirovljenici koji su uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

U prvoj ovogodišnjoj akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koju je koprivnički Crveni križ organizirao u ponedjeljak u robnom centru KTC, građani su donirali 92 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 38 komada higijenskih potrepština.

“Volonteri koprivničkog Crvenog križa su na ulazu u KTC kupcima dijelili letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimali donacije. Zahvaljujemo na velikodušnosti svima koji su pomogli. Blagdansko razdoblje je iza nas, no sugrađani u potrebi trebaju našu pomoć tijekom cijele godine”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Svoje donacije možete donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, iznos uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Također, pomoći možete i volontirajući, javite se na broj telefona 048/642-193.

U prikupljanju donacija sudjelovali su umirovljenici koji su uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave