Ponedjeljak, 27. rujna 2021.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u ponedjeljak će prikupljati donacije za Socijalnu samoposlugu

Preporučujemo

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za svoju Socijalnu samoposlugu u robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 12. travnja 2021. u vremenu od 9 do 13 sati. U akciji će sudjelovati volonteri, koji će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije. 

– Pozivamo građane koji su u mogućnosti da svojim donacijama pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima naših volontera ostave brašno, konzerve, rižu i ostale namirnice za Socijalnu samoposlugu – poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se jednom tjedno dijele potrebitima. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“.

Iz Društva pozivaju umirovljenike koji žele sudjelovati u takvim i ostalim aktivnostima iz ovog projekta, da se jave na broj 048/642-193.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Najnovije objave