Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Grbin: Naša koalicija zvat će se ‘Rijeke pravde’, a one dolaze nakon 17. travnja

Hrvatska će nakon tog dana biti bolja, poručio je predsjednik SDP-a Peđa Grbin u četvrtak

- Oglas -

Predsjedništvo SDP-a u srijedu navečer definiralo je sporazum s koalicijskim partnerima za zajednički nastup na predstojećim parlamentarnim izborima, kao i mjesta na listama, kazao je u četvrtak čelnik te stranke Peđa Grbin, otkrivši kako će se koalicija zvati ‘Rijeke pravde’.

Naša koalicija zvat će se ‘Rijeke pravde’. A rijeke pravde dolaze 17. travnja, u proljeće, Hrvatska će nakon tog dana biti bolja, poručio je predsjednik SDP-a Peđa Grbin u četvrtak na konferenciji za medije, nakon jučerašnje sjednice predsjedništva stranke.

Na njoj su, istaknuo je, definirali mjesta na listama u svim izbornim jedinicama s koalicijskim partnerima, ali ne, dodao je, i njihova imena.

- Oglas -

“Sporazum mora poći stranačka tijela partnera, nakon što ga prihvate i on bude parafiran, bit će i javno objavljen. Predstavio sam kako će izgledati raspored na listama, ali o imenima nismo, to ćemo u ponedjeljak na Glavnom odboru”, rekao je.

Ustvrdio je da je rasprava među članovima predsjedništva na jučerašnjoj sjednici bila iskrena i otvorena, ukazane su dobre i loše stvari, ali je odluka donesena velikom većinom glasova.

“I SDP kreće u pobjedu, koalicija ‘Rijeke pravde’ kreće u pobjedu i Z…, ne smijem to reći, kreće u pobjedu”, naglasio je.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti