Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Hajduk započeo s treninzima na Poljudu

Iz splitskog kluba ističu kako se treninzi održavaju na glavnom i pomoćnom terenu te su organizirani tako da se odvijaju tijekom cijelog dana. Radi se uglavnom na razvoju izdržljivosti i snage

- Oglas -

Igrači prve momčadi Hajduka u ponedjeljak su započeli s individualnim treninzima na Poljudu.

Iz splitskog kluba ističu kako se treninzi održavaju na glavnom i pomoćnom terenu te su organizirani tako da se odvijaju tijekom cijelog dana. Radi se uglavnom na razvoju izdržljivosti i snage.

Igrači na Poljud dolaze u različito vrijeme te je svaki igrač sam na terenu za vrijeme treninga, a što je u skladu s uputama Stožera za civilnu zaštitu.

- Oglas -

“Na ovaj način hajdukovci će trenirati cijeli tjedan, a daljnje aktivnosti će biti organizirane u skladu s najnovijim uputama Stožera za civilnu zaštitu”, kazali su iz splitskog kluba.

Nakon 26 odigranih kola, prije prekida prvenstva zbog koronavirusa, Hajduk je s 45 osvojenih bodova trenutačno na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice. Vodeči Dinamo ima 65 bodova, drugoplasirana Rijeka 47, a trećeplasirana Lokomotiva 46.

Do kraja prvenstva ostalo je još 10 utakmica. Kada će se one igrati još nije definitivno poznato, ali Izvršni odbor HNS-a usvojio je tri inačice izmjene kalendara natjecanja HT Prve lige, Druge HNL te Hrvatskog kupa.

Više o svemu pročitajte u nastavku…

Evo kada bi se trebala nastaviti nogometna prvenstva u Hrvatskoj

- Oglas -

 

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti