Petak, 7. svibnja 2021.

Hoće li se ipak nastaviti prvenstvo rukometašica?

Nakon inicijative koju su ženski rukometni klubovi, preciznije njih 41 od 47, uputili prema HRS-u s ciljem poništenja odluke o privremenom prekidu natjecanja, stigao je i službeni odgovor

Preporučujemo

Nakon inicijative koju su ženski rukometni klubovi, preciznije njih 41 od 47, uputili prema HRS-u s ciljem poništenja odluke o privremenom prekidu natjecanja, stigao je i službeni odgovor iz Hrvatskog rukometnog saveza. Tim se odgovorom klubovi potpisnici pozivaju na sastanak koji će se održati u prostorijama HRS-a u srijedu, 21. travnja.

Na sastanku će sudjelovati predstavnici 11 klubova Prve HRL za žene, potpisnici dopisa klubova prema HRS-u, Tomislav Grahovac, predsjednik HRS-a, Damir Poljak, tajnik HRS-a, Romeo Vrečko, predsjednik nadzornog odbora HRS-a i član epidemiološke komisije HRS-a, Tamara Poljičanin, predsjednica epidemiološke komisije HRS-a, Ante Ančić, povjerenik za natjecanja HRS-a, Boris Milošević, predsjednik UHRS-a i Matija Gubica, član upravnog odbora UHRS-a.

Na sastanku će se razgovarati o odlukama upravnog odbora HRS-a s posljednje sjednice od 8. travnja te o dopisu sa zahtjevima koji su ženski klubovi uputili prema HRS-u.

Na sastanak je pozvan ograničeni broj sudionika, radi udovoljenja epidemiološkim mjerama, te su pozvani samo predstavnici klubova Prve HRL za žene. Klubovi su zamoljeni da na sastanku sudjeluju samo s jednim predstavnikom kako bi se zadovoljile epidemiološke mjere.

Očekuje se kako će se tek nakon navedenog sastanka znati detaljnije informacije vezane uz moguć nastavak natjecanja, priopćili su iz koprivničke Podravke.

Foto: Ivan Brkić

Najnovije objave