Petak, 31. ožujka 2023.

Hrvatski branitelji iz koprivničke protuzračne obrane održali godišnju skupštinu

Okupljenim članovima udruge, braniteljima, Udruzi žena Vinica i ostalim gostima, uime Grada Koprivnice obratio se gradonačelnik Mišel Jakšić

Preporučujemo

U Društvenom domu na Vinici u subotu je održana izborna godišnja skupština Udruge hrvatskih branitelja Klub 61. LAD PZO (laki artiljerijski divizijun protuzračne obrane) Koprivnica.

Na skupštini je potvrđeno staro/novo vodstvo te su predstavljena i prihvaćena programska i financijska izvješća i izvješće nadzornog odbora za 2022. godinu, a vodio ju je predsjednik udruge Ranko Vrban.

Iz podnesenih izvješća vidljivo je da je udruga provela velik broj aktivnosti u cilju evociranja sjećanja na Domovinski rat, ratnu postrojbu 61. LAD PZO Koprivnica iz koje je udruga i proizišla, ljude, mjesta i događaje o kojima se kao pripadnici ratne postrojbe i sudjelovali.

Okupljenim članovima udruge, braniteljima, Udruzi žena Vinica i ostalim gostima, uime Grada Koprivnice obratio se gradonačelnik Mišel Jakšić.

Pohvalio je rad udruge i svih njenih članova koji sudjeluju na svim većim manifestacijama i obilježavanju obljetnica u organizaciji Grada Koprivnice.

Skupštini su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, voditeljica Područnog odjela Koprivnica, Ministarstva hrvatskih branitelja Tatjana Mihaldinec, predsjednik Odbora za branitelje Grada Koprivnice Ivica Jurenec i tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnica Koprivničko-križevačke županije Damir Vuković.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti