Četvrtak, 29. veljače 2024.

Ima i toga: naš student traži zaraženu osobu da mu prenese koronavirus

Sukladno novonastalom situacijom i epidemiološkim mjerama nastavak mog studiranja na KIF-u mogao bi biti ugrožen, zbog toga i šaljem ovakav poziv, stoji u objavi

- Oglas -

U jednoj studentskoj grupi na društvenim je mrežama u četvrtak osvanula objava lika koji se predstavlja kao student zagrebačkog Kineziološkog fakulteta i koji traži osobu zainteresiranu za izlazak, u vidu večere ili pića, a jedini je uvjet da je pozitivna na koronavirus jer se on, kako kaže, želi zaraziti, piše Srednja.hr.

“Sukladno novonastalom situacijom i epidemiološkim mjerama nastavak mog studiranja na KIF-u mogao bi biti ugrožen, zbog toga i šaljem ovakav poziv. Smatram da ću sa potvrdom da sam prebolio covid-19 imati dugoročnije, a i po zdravlje veće blagodati nego da se cijepim”, piše u objavi navodnog studenta.

Objava skupila preko tisući reakcija i dvjestotinjak komentara, a ubrzo je postala viralna i na Redditu. Tamo su se korisnici uglavnom zgražali nad time, neki od njih ističući kako je još žalosnije što se velk broj ljudi zapravo slaže s izjavom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti