Petak, 27. svibnja 2022.

Iz Dinama preselio u Koprivnicu: Crnac novi igrač Slavena Belupa

U seniorskom nogometu odigrao je 18 utakmica, svih 18 za Dinamo II u Drugoj HNL. Valja istaknuti i da je za mlade reprezentacije Hrvatske, i to U-16 i U-17, upisao pet nastupa

Preporučujemo

Ante Crnac, 18-godišnji krilni napadač rođen u Kutini, novi je igrač Slavena Belupa.

Crnac je potpisao trogodišnji ugovor, a pod palicom trenera Zorana Zekića trenira od starta priprema za proljetni dio prvenstva. Novi igrač koprivničkog prvoligaša prve je nogometne korake napravio u svojoj Kutini, u Školi nogometa HNŠK Moslavine, iz koje je otišao u Školu nogometa zagrebačkog Dinama. U seniorskom nogometu odigrao je 18 utakmica, svih 18 za Dinamo II u Drugoj HNL. Valja istaknuti i da je za mlade reprezentacije Hrvatske, i to U-16 i U-17, upisao pet nastupa.

– Sretan sam što sam stigao u Slaven Belupo i Koprivnicu. Očekujem od sebe da napredujem svakodnevno i da se kroz zalaganje na svakom treningu nametnem treneru Zekiću. S ekipom treniram već tri tjedna i sretan sam što su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Imamo jako dobru ekipu i dobru atmosferu u svlačionici i vjerujem da se na proljeće možemo pomaknuti na više na prvenstvenoj ljestvici – rekao je 189 centimetara visok krilni napadač koji će nositi dres s brojem 11, priopćeno je na službenim internetskim stranicama Farmaceuta.

- Advertisement -

Najnovije objave