Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Jakšić: Svaka kriza određena je šansa za promjene

Koprivnički gradonačelnik zahvalio je svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli da se uspješno borimo s ovom krizom, od zdravstvenih djelatnika, policajaca i vatrogasaca do volontera i navijača

- Oglas -

Svaka kriza, pa i ova, određena je šansa za promjene, ako smo kao društvo i država spremni na njih, istaknuo je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić na subotnjoj konferenciji za medije.

Iskoristio je priliku da se zahvali sugrađankama i sugrađanima koji su se u najvećem mogućem dijelu ponašali vrlo odgovorno prema sebi i svojim bližnjima, a što je i najvažnije u ovoj situaciji epidemije koronavirusa.

Zahvalio se i svim volonterima, udrugama i navijačima Kronikusima koji su pomagali koprivničkom Crvenom križu pri skrbi za osobe u potrebi te u ostalim raznim akcijama.

- Oglas -

Nadalje, zahvalio je i zdravstvenom osoblju, policiji, vatrogascima, djelatnicima gradskih ustanova, učiteljicama i učiteljima, odgojiteljicama u vrtićima te gradskom Stožeru civilne zaštite na provođenju i poštivanju mjera zadanih od strane nacionalnog Stožera.

“Svi ljudi koji su doprinijeli da se borimo s ovom krizom su nam najbolji pokazatelj i najveća snaga, da si možemo reći kad kriza prođe oči u oči, da smo kao grad i kao društvo napravili sve ono što je bilo u našoj moći da odgovorimo zadatku koje je ovo vrijeme donijelo pred nas”, zaključio je gradonačelnik Jakšić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti