Petak, 19. srpnja 2024.

Kino dvorana u Ludbregu uskoro u novom ruhu

U moderno uređenoj multifunkcionalnoj dvorani moći će se održavati razni kulturno-umjetnički programi, koncerti, kino projekcije, seminari...

- Oglas -

Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak protekle dvije godine intenzivno radi na obnovi svoje zgrade.

Nakon što je projektom energetske obnove obnovljena fasada, moderniziran sustav grijanja, ugrađena mehanička ventilacija s rekuperacijom, obnovljene elektroinstalacije strojarskih sustava te izgrađena FN elektrana prelazi se na obnovu unutarnjih prostorija.

Najveća od njih je svakako kino dvorana čija je prva faza obnove koja uključuje građevinske i obrtničke radove procijenjena na 1.200.000 kuna.

- Oglas -

– U utorak je održano javno otvaranje ponuda. Prijavila su se četiri izvođača i u fazi smo bodovanja pristiglih ponuda – objasnio je ravnatelj Branko Dijanošić te dodao kako će u drugoj fazi obnove biti raspisane još dvije javne nabave koje će obuhvaćati namještaj za kino dvoranu te audio i vizualnu opremu.

Nova multifunkcionalna dvorana imat će 250 sjedećih mjesta.

Sudeći prema 3D prikazu planiranog novog izgleda, bit će to vrlo moderno uređena multifunkcionalna dvorana u kojoj će se moći održavati razni kulturno-umjetnički programi, koncerti, kino projekcije, konferencije, seminari, tribine, predavanja i ostali slični sadržaji.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti