Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Koprivnica: mladić s 2,72 promila u kafiću napao 44-godišnjaka i zgrabio ga za vrat

44-godišnjak nije zadobio vidljive ozljede i liječničku pomoć nije tražio, dok je 21-godišnjak uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja

Preporučujemo

U subotu oko 16.30 sati u Domžalskoj ulici u Koprivnici 21-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,72 promila u ugostiteljskom objektu narušavao javni red i mir.

Naime, 21-godišnjak je fizički napao 44-godišnjaka koji je također bio pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, odgurnuvši ga te je oštećeni pao na pod dok ga je počinitelj uhvatio za vrat.

Kako je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka, 44-godišnjak nije zadobio vidljive ozljede i liječničku pomoć nije tražio, dok je 21-godišnjak uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu te mu je izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana.

Također, prilikom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 38-godišnja službujuća konobarica usluživala alkoholna pića osobama pod utjecajem alkohola te joj je naplaćena novčana kazna, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti