Subota, 15. lipnja 2024.

Koprivničanci ponovno pokazali da imaju veliko srce

Svi koji žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, to mogu učiniti do 15. svibnja u Kauflandu gdje se nalazi košara za prikupljanje donacija

- Oglas -

U povodu Tjedna Crvenog križa, Gradsko društvo Crvenog križa u subotu, 9. svibnja, organiziralo je i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Uz pomoć volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od građana, prikupljeno je 30 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 1128 kuna.

Akcija se provodi i danas te u subotu, 16. svibnja, od 9 do 13 sati. Pozivaju se građani da se odazovu pozivu volontera Crvenog križa i svojom donacijom omoguće rad Socijalne samoposluge.

- Oglas -

Donacijom prehrambenih proizvoda akciju su podržali  gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec i pročelnik Dario Jembrek, a gradonačelnik je ujedno iskoristio priliku da svim članovima i zaposlenicima Crvenog križa čestita Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

– Najiskrenije zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija – istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Svi koji žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, to mogu učiniti do 15. svibnja u Kauflandu gdje se nalazi košara za prikupljanje donacija u sklopu akcije Vaš dar za pravu stvar ili donacije mogu osobno donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti