Četvrtak, 2. veljače 2023.

Koprivnička tvrtka Nitre donirala štandove Općini Novigrad Podravski

Općini su prilikom višednevnih programa tijekom proslave Dana Općine, pri održavanju raznih manifestacija, za organizaciju tržnice na malo i slično potrebni štandovi

Preporučujemo

Općina Novigrad Podravski primila je lijepu donacije koprivničke tvrtke Nitre.

Naime, Općini su prilikom višednevnih programa tijekom proslave Dana Općine, pri održavanju raznih manifestacija, za organizaciju tržnice na malo i slično potrebni štandovi.

“Za izradu sklopivih drvenih štandova s tendom prihvatili smo ponudu tvrtke Šapina Commerce iz Novigrada Podravskog po cijeni 2800 kuna + PDV / komad. Poslovnim partnerima, tvrtki Nitre, koji su za Općinu kvalitetno i pošteno odradili poslove veće vrijednosti, obratili smo se sa zamolbom za donacijom štanda”, rekao je općinski načelnik Zdravko Brljek.

Zbog dobre dosadašnje, a u Općini vjeruju i buduće poslovne suradnje, Nitre je potpisao ugovor o donaciji dva štanda u vrijednosti od 7000 kuna s PDV-om.

“Šapina Commerce ispostavio je račun na tvrtku Nitre, račun je odmah plaćen i Općina je postala vlasnik dva sklopiva drvena štanda s tendom”, istaknuo je Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti