Subota, 16. listopada 2021.

Koprivničke rukometašice emotivno se opraštaju od svog trenera: ‘I dalje vjerujem da se vidimo na treningu u 5’

Nažalost, više nećemo čuti onu svakodnevnu: Šta je bando, oćemo li trenirat danas šta?", napisala je Magdalena Ećimović

Preporučujemo

Vijest o iznenadnoj smrti proslavljenog hrvatskog rukometaša, zlatnog olimpijca i trenera Podravke Vegete Zlatka Saračevića (59) šokirala je cijeli sportski svijet.

Tuga i nevjerica zavladala je u koprivničkom trofejnom klubu.

“Hvala ti što si se suočavao sa mnom svaki dan. Nekada sam bila previše uzbuđena, nekada previše nervozna. Vidio si moje najluđe strane i izborio si se sa mnom tijekom onih najgorih dana i mogu reći da ne postoji puno ljudi na svijetu koji bi to mogli. Hvala ti što si uvijek bio tu. Kroz sve drame, prepreke, znala sam da mogu ralunati na tebe bez obzira na sve. Nije bilo lako, ali teška vremena ojačaju ljude i moram priznati da smo ojačali zajedno. Hvala ti što si bio moj trener! Počivaj u miru”, istaknula je Dijana Mugoša.

“Samo da vam kažem cure, ja vas volim sve! Bile su njegov posljednje riječi. Počivaj u miru, treneru”, napisala je Nikolina Zadravec.

“I dalje vjerujem da se vidimo na treningu u 5. Velika tuga koja se ne može opisati riječima, ali HVALA na svemu. Hvala što ste vjerovali u mene, u nas. Zauvijek naš Sarač”, neutješna je Korina Karlovčan.

“Treneru, što da kažem osim jedno veliko hvala na svemu. Puno toga ste me naučili, puno toga smo prošli svi zajedno i dobroga i lošega. Prije svega ste bili čovjek i to ste pokazali više puta. Ovolika tuga se ne može opisati riječima. Treneru hvala vam na svemu. Nažalost, više nećemo čuti onu svakodnevnu: Šta je bando, oćemo li trenirat danas šta?”, napisala je Magdalena Ećimović.

Najnovije objave