Nedjelja, 21. travnja 2024.

Koprivnički gradonačelnik Jakšić čestitao vatrogascima njihov dan

Gradonačelniku su se u obilasku pridružili predsjednik VZG-a Koprivnica Ivan Golubić te zapovjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković

- Oglas -

Povodom blagdana svetog Florijana i Međunarodnog dana vatrogasaca, gradonačelnik Mišel Jakšić obišao je tijekom popodneva koprivničke vatrogasce prilikom primopredaje dežurstva.

“Na današnji dan, vaš dan, dan svetog Florijana, zaista smo ponosni i sretni što vas imamo. Još jednom ste nam pokazali i dokazali, da naši grašani mogu računati na naše vatrogasce i vatrogaskinje u bilo kojoj situaciji koja nas snađe. Profesionalnost, organiziranost, sigurnost, razumijevanje i strpljenje, bile su i jesu vaše odlike tijekom situacije s pandemijom Covid-19”, čestitao je Jakšić vatrogascima njihov dan te poručio da uvijek mogu računati na podršku Grada.

Gradonačelniku su se u obilasku pridružili predsjednik VZG-a Koprivnica Ivan Golubić te zapovjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković.

- Oglas -

Pri primopredaji dežurstva, Blažeković je istakao kako je 280 vatrogasaca u ophodnji za vrijeme trajanja pandemije Covid-19, u 1107 sati rada i više od 15 tisuća kilometara kontroliranog prostora, ukupno obavilo 51 operativnu aktivnost preventivnih ophodnji i 138 aktiviranosti vozila.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti