Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Koprivnički Ivanec: obavijest o upisu djece za podjelu poklona

Djeca koja pohađaju školu u Koprivničkom Ivancu i Kunovcu, djeca koja su polaznici vrtića Ivančica u Koprivničkom Ivancu te djeca koja pohađaju vrtiće na koprivničkom području, a koje im sufinancira Općina Koprivnički Ivanec već su na popisu

Preporučujemo

Obavještavaju se roditelji djece od navršene prve do sedme godine, a koja ne pohađaju dječji vrtić Ivančica u Koprivničkom Ivancu te roditelje djece polaznika od prvog do osmog razreda koja ne pohađaju osnovnu školu u Koprivničkom Ivancu ili Kunovcu da se do 15. prosinca jave u jedinstveni upravni odjel Općine radi upisa djece za podjelu poklona.

Mole se svi mještani koji imaju informacije o istima da obavijeste roditelje djece o potrebi upisa djeteta za podjelu poklona kako nitko ne bi ostao bez poklona, stoji na službenim stranicama Općine Koprivnički Ivanec.

Djeca koja pohađaju školu u Koprivničkom Ivancu i Kunovcu, djeca koja su polaznici vrtića Ivančica u Koprivničkom Ivancu te djeca koja pohađaju vrtiće na koprivničkom području, a koje im sufinancira Općina Koprivnički Ivanec već su na popisu te ih nije potrebno posebno upisivati u Općini.

- Advertisement -

Najnovije objave