Petak, 2. lipnja 2023.

Koprivničko-križevačka županija raspisala natječaje za sufinanciranje programa i projekata udruga u vrijednosti 725.000 kuna

Udruge se mogu javiti na natječaje koji obuhvaćaju nekoliko područja, a rok za podnošenje prijedloga je 19. veljače

Koprivničko-križevačka županija raspisala je natječaje za sufinanciranje programa i projekata udruga s područja županije kojima će uvelike pomoći u njihovu radu te time nastavlja s aktivnim provođenjem mjera socijalne politike i skrbi.

Udruge se mogu javiti na natječaje koji obuhvaćaju nekoliko područja, a ukupna vrijednost sufinanciranja programa i projekata iznosi 725.000 kuna.

Za udruge koje su programski i projektno usmjerene na rad u području zdravstva i brige o osobama s invaliditetom planirana vrijednost natječaja iznosi 150.000 kuna pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu 1000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 20.000 kuna.

Udruge s područja odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti i ove godine mogu prijaviti projekte u tri prioritetna područja: rad s djecom i mladima, rad udruga žena s ciljem aktivnog uključivanja žena u društvenu zajednicu te rad ostalih udruga čiji su programi, projekti i aktivnosti od interesa za Koprivničko-križevačku županiju. Ukupno planirana vrijednost natječaja je 115.000 kuna, najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 5000 kuna.

Natječaj je raspisan i za sufinanciranje programa i projekata udruga umirovljenika u 2021. godini kojima se unaprjeđuje kvaliteta života umirovljenika i osoba treće životne dobi.

Vrijednost natječaja je 220.000 kuna, najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 50.000 kuna.

Financijska podrška je osigurana i za programe i projekte koji doprinose razvoju u području rada s hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ukupna planirana vrijednost natječaja je 240.000 kuna, najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 80.000 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa za sva navedena područja je 19. veljače do 15 sati, a prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima iz 2021., koji su zajedno s uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti