Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Kreativni oproštaj s predškolcima u Rasinji

Umjesto priredbe, bio je organiziran prijem za predškolce i njihove roditelje na kojem su mogli pogledati prezentaciju aktivnosti skupina Zečići i Pačići

Preporučujemo

U utorak, 30. lipnja je u dječjem vrtiću Igra u Rasinji održano druženje i svečana dodjela diploma za uspješno završeni program predškole za djecu koja su u protekloj pedagoškoj godini polazila program predškole u skupinama Zečići i Pačići.

Završna priredba na kojoj nastupaju djeca kao što je to do sada bilo uobičajeno nije se mogla organizirati zbog trenutne situacije s koronavirusom.

Oproštaj s predškolcima u Rasinji

Umjesto priredbe, bio je organiziran prijem za predškolce i njihove roditelje na kojem su imali priliku pogledati prezentaciju aktivnosti skupina Zečići i Pačići tijekom pedagoške godine kroz boravak u predškoli i predškolu na daljinu.

U njoj  su kroz tekst i fotografije prikazane aktivnosti djece i njihovi radovi u proteklih godinu dana.

Oproštaj s predškolcima u Rasinji

Nakon prezentacije, vrtićka pedagoginja prof. Petra Mikšić, predškolcima je svečano uručila diplome o uspješnom završetku programa predškole, a kroz druženje nakon službenog dijela predškolci su se oprostili od svojih odgojiteljica Patricije Plahinek i Ivane Knapić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti