Srijeda, 19. siječnja 2022.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn održao prijem za rukometašice Doru i Larissu Kalaus

Gradonačelnik Mario Rajn rukometašicama je uručio izvorni suvenir Križevaca, medaljon svetog Marka Križevčanina

Preporučujemo

Križevački gradonačelnik Mario Rajn održao je u ponedjeljak prijem za rukometašice Doru i Larissu Kalaus koje su kao dio Hrvatske ženske rukometne reprezentacije osvojile broncu na Europskom prvenstvu u rukometu.

“Veliko mi je zadovoljstvo upriličiti vam ovaj prijem, vi ste više od svega to zaslužili. I svojim uspjehom i predanim radom”, istaknuo je gradonačelnik na početku prijema i uputio čestitke na postignutom rezultatu.

“Naše sugrađanke su vrhunske studentice. Mislim da je to jako bitno osvijestiti, da uz vrhunski sport i vrhunske rezultate koje postižete da itekako možete služiti kao primjer u akademskom smislu. Najviše od svega na ponos svojim roditeljima i zajednici iz koje dolazite”, dodao je gradonačelnik i naglasio kako su cijeli Križevci ponosni na njih.

Na prijemu i čestitkama zahvalila je Larissa Kalaus.

“Hvala što ste nas primili i na svim čestitkama. Moram priznati da sam ugodno iznenađena što ste čestitali i na tom akademskom dijelu. Znam da se u ovom dijelu fokusira na taj sportski uspjeh, eventualno spominjanje akademskog je u kontekstu koliko je to hrvatska realnost, isplativo i slično, stoga vam hvala i na tome. I naravno što ste prepoznali i pozvali naše roditelje koji su bili velik dio ovog uspjeha”, rekla je Larissa Kalaus.

Također, i Dora Kalaus se zahvalila na pozivu i čestitkama.

“Hvala vam što ste nas pozvali, hvala što ste upriličili ne samo ovaj prijem nego i onaj doček i oni mali sportski entuzijasti kad smo došle u Križevce navečer. Baš je bilo lijepo, bilo je lijepo za vidjeti da nas sugrađani prate iako već dugo nismo dio križevačke sportske zajednice nego smo nastavile naš put u drugim gradovima i mjestima. Lijepo je znati da nas se prati, da se ponosi nama i lijepo je biti dio ovoga i što ste nas sad primili ovdje”, rekla je Dora.

Na kraju prijema, gradonačelnik Mario Rajn uručio im je izvorni suvenir Križevaca, medaljon svetog Marka Križevčanina.

Prijemu su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, roditelji Vera i Tihomir Kalaus te predstavnici medija.

- Advertisement -

Najnovije objave