Srijeda, 28. veljače 2024.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn održao prijem za rukometašice Doru i Larissu Kalaus

Gradonačelnik Mario Rajn rukometašicama je uručio izvorni suvenir Križevaca, medaljon svetog Marka Križevčanina

- Oglas -

Križevački gradonačelnik Mario Rajn održao je u ponedjeljak prijem za rukometašice Doru i Larissu Kalaus koje su kao dio Hrvatske ženske rukometne reprezentacije osvojile broncu na Europskom prvenstvu u rukometu.

“Veliko mi je zadovoljstvo upriličiti vam ovaj prijem, vi ste više od svega to zaslužili. I svojim uspjehom i predanim radom”, istaknuo je gradonačelnik na početku prijema i uputio čestitke na postignutom rezultatu.

“Naše sugrađanke su vrhunske studentice. Mislim da je to jako bitno osvijestiti, da uz vrhunski sport i vrhunske rezultate koje postižete da itekako možete služiti kao primjer u akademskom smislu. Najviše od svega na ponos svojim roditeljima i zajednici iz koje dolazite”, dodao je gradonačelnik i naglasio kako su cijeli Križevci ponosni na njih.

- Oglas -

Na prijemu i čestitkama zahvalila je Larissa Kalaus.

“Hvala što ste nas primili i na svim čestitkama. Moram priznati da sam ugodno iznenađena što ste čestitali i na tom akademskom dijelu. Znam da se u ovom dijelu fokusira na taj sportski uspjeh, eventualno spominjanje akademskog je u kontekstu koliko je to hrvatska realnost, isplativo i slično, stoga vam hvala i na tome. I naravno što ste prepoznali i pozvali naše roditelje koji su bili velik dio ovog uspjeha”, rekla je Larissa Kalaus.

Također, i Dora Kalaus se zahvalila na pozivu i čestitkama.

“Hvala vam što ste nas pozvali, hvala što ste upriličili ne samo ovaj prijem nego i onaj doček i oni mali sportski entuzijasti kad smo došle u Križevce navečer. Baš je bilo lijepo, bilo je lijepo za vidjeti da nas sugrađani prate iako već dugo nismo dio križevačke sportske zajednice nego smo nastavile naš put u drugim gradovima i mjestima. Lijepo je znati da nas se prati, da se ponosi nama i lijepo je biti dio ovoga i što ste nas sad primili ovdje”, rekla je Dora.

Na kraju prijema, gradonačelnik Mario Rajn uručio im je izvorni suvenir Križevaca, medaljon svetog Marka Križevčanina.

- Oglas -

Prijemu su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, roditelji Vera i Tihomir Kalaus te predstavnici medija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti