Petak, 19. srpnja 2024.

Krstanović bi želio ostati, a dva dugogodišnja bočna igrača definitivno napuštaju Slaven Belupo

Pripreme koprivničkih nogometaša počinju u ponedjeljak, 6. lipnja, kad će trener Zoran Zekić obaviti prvu prozivku na koprivničkom stadionu

- Oglas -

Koprivnički klub nakon isteka posudbi napustili su Lovro Zvonarek i Hansel Zapata, a u novoj sezoni Farmaceuti će ostati bez još nekolicine igrača.

Ugovore nisu produljili vratar Ivan Čović te dugogodišnji bočni igrači Bruno Bogojević i Bruno Goda. Oni će u statusu slobodnog igrača potražiti nove sredine.

Koprivnicu napušta i nigerijski lijevi bočni Ikouwem Utin, dok bi priliku na pripremama trebali dobiti igrači s posudbe Marko Domović (Koprivnica), Nikola Turanjanin (Dubrava ZG) i Tomislav Srbljinović (Rudeš).

- Oglas -
Bruno Goda u akciji
Bruno Goda u akciji // Foto: NK Slaven Belupo

Slaven Belupo se rastao s kapetanom Goranom Parackim. Ivan Krstanović želio bi ostati, slijede razgovori o tome, dok je Tomislav Božić blizu dogovora o produljenju suradnje.

Pripreme koprivničkih nogometaša počinju u ponedjeljak, 6. lipnja, kad će trener Zoran Zekić obaviti prvu prozivku na koprivničkom stadionu.

Prvi je trening zakazan za 18 sati, a u 17.30 će Zekić održati i konferenciju za novinare na kojoj će izvijestiti o promjenama u kadru prve momčadi.

Ivan Krstanović u akciji
Ivan Krstanović na prijeteljskoj utakmici s Tehničarom u Cvetkovcu // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Prvi će dio priprema Farmaceuti će obaviti u Koprivnici, a 12. lipnja predviđen je odlazak u Veliku, gdje će ostati dva tjedna.

Velika je mjesto pokraj Požege koje je ljubiteljima HNL-a poznato po nekadašnjem prvoligašu Kamenu Ingradu. U sklopu slavonskog dijela priprema Slaven Belupo će odigrati prijateljske utakmice s Osijekom u Osijeku (18. VI.) te u Velikoj sa Slobodom iz Tuzle (22. VI.) i mađarskim Pecsom (22. VI.).

- Oglas -

Još jedna provjera odigrat će se s mađarskim Zalaegerszegom 2. srpnja u Koprivnici.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti