Utorak, 23. srpnja 2024.

Kuglački klub Graničar Đurđevac obilježio 75. godišnjicu djelovanja

Gradonačelnik Janči čestitao je kuglačima na dosadašnjim postignućima i zaželio još dobrih rezultata u daljnjem natjecanju

- Oglas -

Kuglački klub Graničar Đurđevac obilježio je u petak u Hostelu Borik u Đurđevcu 75 godina postojanja.

Na svečanosti su nazočili gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić, predsjednik Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Josip Rožmarić, vijećnica Grada Đurđevca Dajana Milodanović, kuglačice i kuglači te bivši i sadašnji članovi kluba.

U svom obraćanju gradonačelnik Janči čestitao je kuglačima na dosadašnjim postignućima i zaželio još dobrih rezultata u daljnjem natjecanju. Istaknuo je da je Grad Đurđevac prijavio projekt izgradnje multifunkcionalne dvorane u čijem je sastavu i četverostazna kuglana.

- Oglas -
KK Graničar
Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Zdravko Lovašen // Foto: Robert Rodman

Čestitke su uputili i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić kao i predsjednik Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Josip Rožmarić.

Predsjednik Kuglačkog kluba Graničar Đurđevac Zdravko Lovašen govorio je o dosadašnjim rezultatima i postignućima kluba kao i budućnosti razvoja kluba. Posebno je naglasio nužnost izgradnje kuglane, a time i osnivanje škole kuglanja u kojoj bi djeca od devet godina starosti učila svoje prve kuglačke korake i bila preduvjet razvoja kuglanja u Đurđevcu.

Na svečanosti je prikazan film u kojem su se gosti upoznali s povjesnicom kluba kroz projekciju fotografija i video zapisa. Podijeljena su priznanja zaslužnim članovima kao i zahvalnice donatorima i podupirateljima kluba.

Foto: Robert Rodman
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti