Četvrtak, 29. veljače 2024.

Kuglački turnir u povodu Dana grada Koprivnice tradicionalno okupio velik broj natjecatelja i navijača

Koprivnička dogradonačelnica na turniru je sve informirala o tome da je u planu nova kuglana u sklopu sportskog centra Cerine

- Oglas -

Kuglački turnir u povodu Dana grada Koprivnice, koji tradicionalno organiziraju Športski kuglački klub Koprivnica i Zajednica športskih udruga grada Koprivnice, u utorak je na koprivničkoj kuglani okupio velik broj igrača i zaljubljenika u kuglanje.

Predsjednica Športskog kuglačkog kluba Koprivnica Sandra Sinjeri pozdravila je sve prisutne, a posebno ispred Zajednice športskih udruga tajnicu Božicu Palčić te predsjednicu Jasminu Stričević, predsjednika Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Josipa Rožmarića te tajnicu Ljiljanu Picer i zamjenicu gradonačelnika Kseniju Ostriž.

Nadalje, izrazila je veliko zadovoljstvo što su se po prvi puta turniru pridružila djeca iz škole kuglanja Kuglačkog kluba Podravke što budi optimizam u daljnji razvoj kuglanja u Koprivnici. Istaknula je kako je interes za kuglanje velik, a to se vidi iz popunjenosti termina kuglane i bilo je teško naći termin za ovaj turnir. Razlozi popunjenosti su što zbog treniranja, što zbog razno-raznih natjecanja raznih rangova.

- Oglas -
Koprivnička kuglana puna natjecatelja i zaljubljenika u kuglanje
Koprivnička kuglana puna natjecatelja i zaljubljenika u kuglanje // Foto: ŠKK Koprivnica

Prisutnima se zatim obratio Josip Rožmarić, predsjednik Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije, koji je pozdravio sve prisutne i svim natjecateljima zaželio puno uspjeha u natjecanju.

Nakon toga, prisutnima se obratila i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pozdravila je sve prisutne, a posebno mlade polaznike Škole kuglanja KK Podravka. Nadovezala se na predsjednicu Sandru Sinjeri koja je istaknula činjenicu o važnosti kuglane i rekla da ova gradska vlast ima na umu potrebe kuglačkih klubova i važnosti izgradnje nove kuglane te je sve informirala o tome da je u planu nova kuglana u sklopu sportskog centra Cerine. Poželjela je puno sportskog uspjeha natjecateljima i čestitala unaprijed onima koji budu najbolji.

Sandra Sinjeri, predsjednica Športskog kuglačkog kluba Koprivnica
Sandra Sinjeri, predsjednica Športskog kuglačkog kluba Koprivnica // Foto: ŠKK Koprivnica

Sandra Sinjeri pozvala je tada najmlađeg polaznika škole kuglanja Marija Čerepinka da bacanjem kugle otvori turnir.

Turnir se odvijao u disciplini tandemi, a na njemu je sudjelovalo ukupno 48 kuglača i kuglačica iz klubova koji treniraju na koprivničkoj kuglani (KK Podravka, KK Željezničar, KK Graničar, KK Dubrava i Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina).

Među najmlađima najbolji su bili Luna Varga i Nikita Behin s 209 srušenih čunjeva, drugo mjesto osvojili su Lino Novak i Luka Brez sa srušenih 190 čunjeva, a treće mjesto osvojili su Leona Majtan i Saša Đuranek sa 173 srušena čunja.

- Oglas -

Najviše uspjeha imale su Melinda Petrić i Jelena Kolarić koje su srušile ukupno 278 čunjeva.

Drugo mjesto pripalo je Borisu Ivanišu i Miroslavu Šašku sa srušenih 272 čunja, a treće mjesto pripalo je Valentini Gal i Davoru Dasoviću sa srušenih 270 čunjeva.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti