Petak, 27. svibnja 2022.

Kunovčani doveli dva pojačanja, a odnedavno imaju i profil na Facebooku

Bratstvo će se za proljetni nastavak pripremati kroz prijateljske utakmice s Rudarom iz Dubrave Zabočke (13. II.), Croatijom Hrastje (20. II.) te 6. ožujka u Kunovcu s Mladosti Margečan

Preporučujemo

Nogometni klub Bratstvo iz Kunovca trenutačno je u vrhu Prve koprivničko-križevačke županijske nogometne lige te će se na proljeće boriti za naslov prvaka sa Slogom iz Koprivničkog Ivanca i Mladosti-Molve.

Klub iz Kunovca nedavno je otvorio i profil na Facebooku, bit će to kanal za službene informacije.

Tim putem Bratstvo je izvijestilo javnost kako je u zimskom prijelaznom roku dovelo i dva pojačanja. To su Dario Katana i Patrik Pasariček.

Katana je u mlađim uzrastima igrao za zagrebačku Kustošiju, pa je nastavio u NK Zagrebu.

”Jedan je od najboljih veznih igrača u 1. ŽNL, uz veliki nogomet odlično igra i mali nogomet, odnosno futsal. Pasariček je eksplozivno i brzo lijevo krilo, nogometni put započeo je u Zagorcu iz Krapine, te kasnije igrao u Austriji (SVU Immo Company-RB Halbenrain, ASK Schlaining, SV Strass…). Uz veliki nogomet, također je vrhunski malonogometaš”, ističu u Kunovcu.

Igrači Bratstva na derbiju sa Slogom u Koprivničkom Ivancu // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Ostatak kadra ostao je na okupu. Cilj kluba je osvajanje Prve ŽNL, a nešto se i šuška i o mogućem ulasku u Četvrtu ligu, no o tome zasad nema službenih stavova.

Bratstvo će se za proljetni nastavak pripremati kroz prijateljske utakmice s Rudarom iz Dubrave Zabočke (13. II.), Croatijom Hrastje (20. II.) te 6. ožujka u Kunovcu s Mladosti Margečan.

Jednu utakmicu Kunovčani će odigrati i u mađarskom Nagyatadu, gdje će 26. i 27. veljače boraviti na team buildingu.

- Advertisement -

Najnovije objave