Petak, 12. srpnja 2024.

Mario Vodanović više nije trener Radnika Križevci

Kako je izvijestio KŽ sport na Facebooku, novi trener bit će Riječanin Damir Milinović (51) kojeg će Križevčani predstaviti sljedećeg tjedna

- Oglas -

Mario Vodanović održao je u četvrtak posljednji trening kao trener nogometaša Radnika Križevci, klub je s njim raskinuo suradnju.

Kako je izvijestio KŽ sport na Facebooku, novi trener bit će Riječanin Damir Milinović (51) kojeg će Križevčani predstaviti sljedećeg tjedna.

”Radnik Križevci je u premijernoj sezoni u SuperSport 2. ligi osvojio četvrto mjesto, izborio nastup u osmini finala Hrvatskog kupa nakon povijesne pobjede nad Šibenikom i obranio naslov u županijskom Kupu. Vodanović je održao posljednji trening s Križevčanima, čestitao igračima na postignuću, zaželio im sreću u daljnjoj karijeri i klubu u novom natjecateljskom ciklusu. Oprostio se, dakako, u korektnom, prijateljskom tonu i s članovima klupskog vodstva i simpatizerima kluba”, piše KŽ sport.

- Oglas -

Vodanovićev nasljednik Damir Milinović igrao je za Rijeku, Croatiju (Dinamo), Bochum, Zagreb i Austriju Salzburg, dok je kao trener radio u Pomorcu, Grobničanu, Gorici, Novigradu, Cibaliji, Koperu, Orijentu, Zagorcu, Dubravi i Kustošiji…

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti