Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Međimurski župan Matija Posavec čestitao Svjetski dan učitelja

'Obrazovanje nam je na vrhu liste prioriteta, a status vodeće županije u Hrvatskoj zadržavamo zahvaljujući brojnim ulaganjima i projektima u obrazovanju, potporama za naše učenike, inovativnim programima, centrima izvrsnosti, stipendijama, pa sve do kapitalnih ulaganja kojima stvaramo bolje uvjete za učenike i djelatnike u odgoju i obrazovanju', istaknuo je Posavec

Preporučujemo

Župan Međimurske županije Matija Posavec uputio je čestitku povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada.

”Drage učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, odgajateljice i odgajatelji, stručne suradnice i suradnici, ravnateljice i ravnatelji!

Povodom Svjetskog dana učitelja upućujem Vam čestitku i veliko hvala na Vašem radu, na svakom odrađenom školskom satu, projektu, mentorstvu, ma na svakoj sekundi koju ste posvetili našim predškolcima, školarcima i studentima. Od srca Vam zahvaljujem i na toploj riječi, strpljenju i vremenu izvan onog radnog koje se niste ustručavali utrošiti za dobrobit naše mladeži. Vi ste oni koji usmjeravaju i kreiraju uspješnu budućnosti naših mladih. U svom poslu koji radite s velikim entuzijazmom i ljubavlju postavljate temelje razvoja uspješne zajednice, stoga obavljate jedan od najplemenitijih, najodgovornijih i najzahtjevnijih poslova.

Iako smo svjesni svih izazova u sadašnjosti ne smijemo zaboraviti gledati u budućnost, a u tom pogledu, zadatak nam je stvarati Međimurje kao regiju budućnosti. Upravo zato obrazovanje nam je na vrhu liste prioriteta, a status vodeće županije u Hrvatskoj zadržavamo zahvaljujući brojnim ulaganjima i projektima u obrazovanju, potporama za naše učenike, inovativnim programima, centrima izvrsnosti, stipendijama, pa sve do kapitalnih ulaganja kojima stvaramo bolje uvjete za učenike i djelatnike u odgoju i obrazovanju. Cilj kojem težimo je Međimurje obrazovanih, uspješnih i zadovoljnih mladih ljudi, a bez učitelja ne bismo ga mogli ostvarivati.

Planova je puno, želja još više, no nastojimo iskoristiti svaku priliku za razvoj obrazovanja, gradnjom novih prostora, ulaganjem u opremu, u bolji obrazovni standard.

Na Vaš dan, 5. listopada, upućujem Vam najiskrenije čestitke, uz želju da i dalje pronalazite zadovoljstvo u svakom trenutku koji provedete baveći se svojim životnim pozivom. Nikada nemojte zaboraviti koliko je važna Vaša uloga u društvu i budite svjesni činjenice da ste mnogima uzor. To je naše hvala prema Vama, a Vaše zadovoljstvo i ispunjenje neka bude u svakom uspjehu naših učenika koji postižu sudjelovanjem na županijskim, državnim ili međunarodnim natjecanjima.

Sretan 5. listopada – Svjetski dan učitelja!

Župan
Matija Posavec

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti