Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Veliki izazovi su pred Marijom Latinom, novim ravnateljem Srednje škole Koprivnica

Dosta je projekata u tijeku, a u planu je obnova sportskog igrališta, kao i izgradnja nove zgrade Srednje škole Koprivnica

Preporučujemo

Koprivničko-križevački župan Darko Koren sa svojim zamjenikom Ratimirom Ljubićem održao je radni sastanak s novim ravnateljem Srednje škole Koprivnica Marijom Latinom.

Ravnatelj Latin je nastavnik grupe ekonomskih predmeta i voditelj Erasmus projekata, a petogodišnji mandat preuzeo je 30. rujna.

Županu i zamjeniku predstavio je dugoročni razvojni plan koprivničke Srednje škole Koprivnica, koji je usmjeren na stvaranje još boljih materijalnih uvjeta za učenike i nastavnike, povećanje prostornih kapaciteta, internacionalizaciju ustanove i povezivanje s tržištem rada.

Župan je novom ravnatelju poželio mnogo sreće i uspjeha u radu te ga je upoznao s ulogom Koprivgničko-križevačke županije kao osnivača ustanove.

“Pred vama je mnogo posla u organizacijskom i razvojnom smislu, a Županija će vam biti na raspolaganju u vašim potrebama te možete računati na našu podršku u svim projektima i aktivnostima koje trenutno provodite, kao i za one projekte koje planirate realizirati u budućnosti”, istaknuo je župan, a prenose internetske stranice županijske uprave.

Kada je riječ o Srednjoj školi Koprivnica, valja spomenuti kako su u tijeku radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova i garderoba dvorane, kao i izrada dokumentacije za obnovu sportskog igrališta.

Uz to, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je u sklopu poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije” odobrilo projekt “Izrada projektno-tehničke dokumentacije za projekt izgradnje nove zgrade Srednje škole Koprivnica”.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti