Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Udruga Latice predstavila projekt ‘Moć znanja – zalog budućnosti Latica’

Projektu je cilj unaprjeđenje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva za pružanje učinkovitijeg odgovora na potrebe lokalne zajednice u vrijeme krize

Preporučujemo

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice u srijedu je na Početnoj konferenciji predstavila europski projekt ‘Moć znanja – zalog budućnosti Latica’.

Riječ je o projektu kojemu je razdoblje provedbe od 23. lipnja 2022. do 23. prosinca 2023. godine, a partneri su Grad Koprivnica i Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh.

Ukupna vrijednost projekta je 442.044,82 kuna (58.669,43 €). Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 375.738,10 kuna (49.869,02 €) i Državnog proračuna u iznosu od 66.306,72 kuna (8.800,41 €).

Projektu je cilj unaprjeđenje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva za pružanje učinkovitijeg odgovora na potrebe lokalne zajednice u vrijeme krize.

Projekt su predstavili predsjednica Udruge Latice Nevenka Fuchs, voditeljica projekta Darija Krušelj i administrator projekta Marcel Murtezani.

Okupljenima se uime Grada Koprivnice obratila zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž koja je iskazala veliko zadovoljstvo što Latice započinju novu avanturu nakon uspješno provedenog prošlogodišnjeg projekta ‘Pružanje usluge osobne asistencije’ za osam korisnika Udruge. Podršku projektu uime Koprivničko-križevačke županije dala je pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek kao i Valentina Kavur iz Udruge Osmijeh.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti