Srijeda, 21. veljače 2024.

Mlade hrvačice Podravke osvojile tri medalje na otvorenom prvenstvu Mađarske

Lara Blažeković je u kategoriji do 42 kilograma osvojila drugo mjesto, a srebrna je bila i Jana Ruđic u kategoriji 66+ kilograma. Brončanu medalju, pak, osvojila je Rajna Tot u kategoriji do 58 kilograma

- Oglas -

Lijepe vijesti ponovno nam stižu iz koprivničkog hrvačkog kluba.

Naime, mladi članovi Podravke u subotu su nastupili na otvorenom prvenstvu Mađarske na kojem se okupilo 200-tinjak natjecateljica i natjecatelja iz sedam zemalja, i to Ukrajine, Austrije, Hrvatske, Rumunjske, Srbije, Slovačke i Mađarske.

Ovo natjecanje je bilo namijenjeno samo za uzrast starijih djevojčica i dječaka, odnosno za hrvačice i hrvače do 15 godina.

- Oglas -

Na ovom vrlo jakom natjecanju Podravka je nastupila s četiri hrvačice i dva hrvača, a njih troje na kraju se vraća kući s medaljama oko vrata. Naime, Lara Blažeković je u kategoriji do 42 kilograma osvojila drugo mjesto, a srebrna je bila i Jana Ruđic u kategoriji 66+ kilograma. Brončanu medalju, pak, osvojila je Rajna Tot u kategoriji do 58 kilograma.

Vida Ruđic u kategoriji do 66 kilograma ostala je bez plasmana, kao i Nikola Golubović Matan u kategoriji do 44 kilograma i i Leon Kolar u kategoriji do 62 kilograma.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti