Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Mlade koprivničke rukometašice odmjerile snage s Varaždinkama i Čakovčankama

Podravka 1 ostvarila je polovičan uspjeh, dok je Podravka 2, koja sudjeluje izvan konkurencije, upisala dva poraza

Preporučujemo

RK Podravka je u nedjelju bila domaćin 4. kola 1.HRL U-14 regija 2-1. U Koprivnicu su stigle gošće iz Čakovca te Varaždina, izvijestio je koprivnički klub na službenoj stranici.

Podravka 1 ostvarila je polovičan uspjeh, dok je Podravka 2, koja sudjeluje izvan konkurencije, upisala dva poraza.

– Podravka 1 izgubila je od trenutno uigranije ekipe Zrinskog. S obzirom na kvalitetu mojih igračica smatram s prevelikom razlikom koja je nažalost plod nedostatka koncentracije u obrani. Nisu mogle odgovoriti na postavljene zadatke, a tu je bio i slabiji dan naših vratarki dok u napadu nikako nismo mogli protiv vratarke Zrinskoga unatoč stalnim sugestijama s klupe kamo bi trebali šutirati – rekla je trenerica Petika.

Utakmica s Kokom poslužila je kako bi uvježbavali 5-1 obranu i to je odlično odradila Katja Gregurić koja je bila i prvo ime na utakmici sa postignutih 15 golova.

– Nažalost, još uvijek imamo manji broj treninga u odnosu na ekipe koje treniraju svaki dan, a i korona nam nije baš pomogla u posljednja dva tjedna – zaključila je trenerica Petika.

Rezultati utakmica:

Podravka 1- ŽRK Zrinski 19:32 (igračice utakmice Lara Zvonar i Kristina Goričanec)
Podravka 2 – ŽRK Koka 20:31 (igračice utakmice Ela Radiček i Dorotea Pintarić)
Koka – Podravka 1 20:39 (igračice utakmice Iva Pavlic i Katja Gregurić)
ŽRK Zrinski – Podravka 2 34:12 (igračice utakmice Marta Doležaj i Vanessa Lengelić)

Najboljim igračicama utakmica koje su odigrane su na subotnjem turniru proglašene Lara Zvonar, Ela Radiček, Katja Gregurić i Vanessa Lengelić koje su od trenerice Snježane Petike primile i prigodne poklon pakete.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti