Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Mladi pravnik iz Koprivničkih Bregi postao politički tajnik Mladeži HDZ-a

Na sjednici su izabrani tajnik i četiri potpredsjednika te međunarodni tajnik, a za političkog tajnika Mladeži HDZ-a izabran je Fran Papac, potpredsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

- Oglas -

Konstituirajuća sjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a održana je u nedjelju, 13. veljače 2022. godine, u Splitu, priopćila je Mladež HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Na sjednici su izabrani tajnik i četiri potpredsjednika te međunarodni tajnik, a za političkog tajnika Mladeži HDZ-a izabran je Fran Papac, potpredsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Papac je mladi pravnik iz Koprivničkih Bregi, koji je od siječnja 2022. godine zaposlen u Europskom parlamentu.

- Oglas -

Sjednica je održana u hibridnom obliku te su video vezom u radu Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a sudjelovali članovi izbora iz Koprivničko-križevačke županije; predsjednik Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Ivan Car (Koprivnica) te Nikola Kovačec (Koprivnica) i Ivan Rerih (Virje).

Mladež HDZ-a
Mladež HDZ-a u Splitu // Foto: HDZ

U svom govoru na konstituirajućoj sjednici Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a Fran Papac istaknuo je kako se veseli budućem radu te kako se nalazimo u razdoblju bez izbornih aktivnosti u kojem članovi Mladeži HDZ-a moraju staviti naglasak na međusobnoj suradnji unutar Mladeži, s ciljem kreiranja kvalitetnih mjera za mlade koje će nastaviti stvarati bolje okruženje za mlade u RH.

Papac je zahvalio i predsjedniku Mladeži HDZ-a Maksimilijanu Šimraku, te članovim Predsjedništva i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a na iskazanom povjerenju.

Konstituirajućoj sjednici nazočili su brojni stranački dužnosnici i uzvanici, a u ime Predsjedništva HDZ-a članovima Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a obratio se glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti