Petak, 19. srpnja 2024.

Mladi vozač skrivio prometnu nesreću pod utjecajem alkohola od 2,5 promila

Nakon sudara došlo je do zanošenja i rotacije Mazde te potom udara prednjim dijelom u metalni stup prometnog znaka

- Oglas -

U subotu, 17. rujna ove godine oko 16.30 sati u Slemenicama dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 41-godišnji vozač osobnog automobila, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Upravljajući Mercedesom 190 D čakovečkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,5 promila, 21-godišnji ‘mladi vozač je ušao u raskrižje s državnom cestom koja ima prednost prolaska, bez da je propustio sva vozila koja se njome kreću.

Zbog toga je prednjim dijelom Mercedesa udario u bočnu stranu Mazde 2 čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljao 41-godišnji vozač.

- Oglas -

Nakon sudara došlo je do zanošenja i rotacije Mazde te potom udara prednjim dijelom u metalni stup prometnog znaka.

Ozlijeđeni 41-godišnji vozač Mazde vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen.

Vozač Mercedesa je uhićen te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola, dok će se zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama sankcionirati novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 14.400 kuna uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozila B kategorije u trajanju od četiri mjeseca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti