Subota, 18. svibnja 2024.

Mladić jurio Audijem pa sletio s ceste, stradale četiri djevojke

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu policajci su nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja osumnjičenog 18-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku

- Oglas -

U srijedu u 4 sata je 18-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Audi, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Jakovljanskom ulicom u Jakovlju u smjeru juga.

Dolaskom u blizinu kućnog broja 5 nije brzinu vozila prilagodio osobinama i stanju ceste te je izgubio nadzor nad vozilom uslijed čega je sletio s ceste.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 20-godišnja putnica, kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici sveti Duh i maloljetna putnica kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb, dok su dvije maloljetne putnice lakše ozlijeđene i liječnička pomoć pružena im je u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

- Oglas -

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu policajci su nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja osumnjičenog 18-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su u četvrtak iz zagrebačke policije.

Foto: Ilustracija

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti