Subota, 16. listopada 2021.

Molvarska Mladost ostaje bez dosta igrača, no blizu su dovođenja dva poznata županijska napadača

Veznjak Mihoković ide s vojskom na misiju u Poljsku pa ga jesenski dio sezone sigurno neće biti. Molve su tako dosta oslabljene uoči nove sezone, no radi se i na dolascima

Preporučujemo

Treće mjesto na tablici Prve ŽNL Koprivničko-križevačke zauzela je Mladost iz Molvi. Molvarci su sezonu odradili na najbolji mogući način nakon što su se onu prije borili za ostanak. Kod njih postoji i želja za ulaskom u Četvrtu NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, no ‘problem’ im je Borac iz Imbriovca koji je ušao u tu ligu.

Klub je napustio vratar Dino Balala koji je otišao baš u Borac iz Imbriovca, a na odlasku su i Belobrk i Šostarec koji će najvjerojatnije u Kalinovac. Mladi Bajsić također ima nekoliko ponuda, jedna je i od Imbriovca. Drugi vratar Ivan Zobunđija vraća se sudačkom pozivu, pa ni on neće biti dostupan, tako da Molve trebaju golmana.

Veznjak Mihoković ide s vojskom na misiju u Poljsku pa ga jesenski dio sezone sigurno neće biti. Molve su tako dosta oslabljene uoči nove sezone, no radi se i na dolascima.

Napadač Miroslav Šklebar koji je već nosio molvarski dres sve je dogovorio s klubom, a isto tako blizu dolaska je i Hrvoje Hrženjak koji je dosad igrao u drnjanskom Tomislavu. Također, pregovara se i s braničom Alenom Dergezom iz Podravskih Sesveta.

Najnovije objave