Utorak, 6. lipnja 2023.

Motokultivatorom i s 2,66 promila skrivio sudar s automobilom pa – pobjegao

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Rudolfa Rajtera, 38-godišnjak nije zaustavio vozilo na prometni znak obaveznog zaustavljanja

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 13.30 sati u Ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu.

Naime, 38-godišnjak je upravljao motokultivatorom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,66 promila.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Rudolfa Rajtera nije zaustavio vozilo na prometni znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje u namjeri skretanja ulijevo, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljala 20-godišnjakinja, a koja se kretala cestom s prednošću prolaska i zadržavala je smjer svog kretanja.

Nakon prometne nesreće 38-godišnjak je nastavio svoje kretanje bez da je 20-godišnjakinji ostavio svoje podatke i podatke vozila kojim je upravljao.

“Na oba vozila nastupila je materijalna šteta, a s obzirom na to da je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 38-godišnjak je priveden u prostorije Policijske postaje Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva”, stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti