Petak, 12. srpnja 2024.

Na Tulumu izvrsnosti nagrađeni najbolji učenici koprivničkih osnovnih i srednjih škola

Grad je za sve učenike pripremio izvrsnice, majice i poklon bonove od 20, 30 i 60 eura. Uz učenike i mentore, poklone su dobili i ravnatelji škola

- Oglas -

Grad Koprivnica nastavio je tradiciju nagrađivanja učenika i mentora koji su postigli izvrsne rezultate na natjecanjima u protekloj školskoj godini.

Riječ je o Tulumu izvrsnosti koji je ove godine okupio 602 učenika, mentora i ravnatelja. Događaj je organiziran u dvorani Doma mladih, a sudjelovali su učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“, Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“, Osnovne škole „Braća Radić“, Osnovne škole „Đuro Ester“, Osnovne škole „Podolice“, Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica i Gimnazije „Fran Galović“.

Na samom početku okupljene je pozdravio saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić, učenicima je čestitao na postignutom uspjehu te zaželio mnogo sreće u daljnjem obrazovanju. Nakon toga svakoj od škola gradonačelnik i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž uručili su nagrade. Uime svih učenika obratio se Josip Sušilović.

- Oglas -

Grad je za sve učenike pripremio izvrsnice, majice i poklon bonove od 20, 30 i 60 eura. Uz učenike i mentore, poklone su dobili i ravnatelji škola.

Posebne nagrade za izvrsnost dobili su učenici Josip Sušilović, Grgur Zagrajski, Ivan Zagrajski, Mislav Vizjak, Jakov Salajpal, Marija Oštrkapa, Jan Kai Premec i Marija Milanović Vugrač iz OŠ „Antun Nemčić Gostovinski, Patrik Habek, Lovro Herceg, Patrik Purić, Anja Horvat i Marin Sabol iz OŠ „Braća Radić“, Marija Petrović i Maša Kresojević iz OŠ „Đuro Ester“, Marta Kiš iz OŠ „Podolice“, Ana Kertez, Damjan Podravec, Fran Belošević i Vilim Miklošić iz Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“, Petar Delić iz Obrtničke škole, Gabriel Dolama iz Srednje škole te Jana Salajec i Nikolina Isabella Marija Von Bregt iz Gimanzije „Fran Galović“.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti