Ponedjeljak, 20. ožujka 2023.

Na vrijeme se prijavite za Vinsku turu viničko-močilskim stezama

Svoja vrata otvorit će klijeti desetak vinara hobista, članova Udruge vinogradara i voćara Fran Galović iz Koprivnice, koji uz podršku gradske Turističke zajednice organiziraju Vinsku turu viničko-močilskim stezama

Preporučujemo

Kvalitetna podravska vina poslužena uz domaće specijalitete u opuštajućoj goričkoj atmosferi koju oplemenjuju kajkavske popevke, stihovi i dosjetke vezane uz vinske svetkovine, karakteristike su nove vinske ture u sklopu projekta vinske ceste PodraVina, priopćili su iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

Svoja vrata, dodaju, otvorit će klijeti desetak vinara hobista, članova Udruge vinogradara i voćara Fran Galović iz Koprivnice, koji uz podršku gradske Turističke zajednice organiziraju Vinsku turu viničko-močilskim stezama.

Ovo zanimljivo događanje, koje će svojim stvaralaštvom obogatiti i članovi Likovne sekcije Podravka 72, planira se za subotu, 15. travnja.

Kotizacija za cjelodnevnu šetnju iznosi 20 eura, a pokriva sve degustacije vina i jela u klijetima, dva topla obroka, brendiranu čašu u torbici, informativnu kartu/ kupon za nagradnu igru te besplatni prijevoz iz središta grada do punkta za registraciju i natrag.

“Jedino ograničenje za Vinsku turu viničko-močilskim stezama je broj prijava za sudjelovanje pa čim prije rezervirajte svoje mjesto na e-mail: uviv.fgalovickc@gmail.com, uz potvrdu o uplati kotizacije na račun Udruge vinogradara i voćara Fran Galović IBAN HR33 24120091143000965″, poručuju iz koprivničke Turističke zajednice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti