Utorak, 31. siječnja 2023.

Najuspješnije križevačke učiteljice dobile su i posebne nagrade

Uz iskrene čestitke i zahvalu na promicanju imena grada, gradonačelnik je naglasio kako je priznanje koje su dobile na ponos svih i potvrda njihovog predanog rada

Preporučujemo

Učiteljice iz Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci Martina Valec-Rebić i Sandra Poštić ove su godine primile nagradu od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja za najuspješnije djelatnice u obrazovanju u školskoj godini 2020./2021. pa je tim povodom gradonačelnik Mario Rajn upriličio prijem kako bi im uputio čestitke na dobivenoj nagradi.

Uz iskrene čestitke i zahvalu na promicanju imena grada, gradonačelnik je naglasio kako je priznanje koje su dobile na ponos svih i potvrda njihovog predanog rada:

– U ovim izazovnim vremenima za obrazovanje i za našu djecu mislim da ste još jednom dokazale koliko ste predane svom radu i koliko ste prilagodljive novim uvjetima podučavanja. Od srca čestitam, izrazito sam ponosan budući da učitelji jesu stup našega društva – kazao je gradonačelnik i napomenuo kako je Grad Križevci za njih osigurao i novčane nagrade u iznosu od 2.500 kuna.

Nagrađena učiteljica Martina Valec-Rebić tom je prilikom uputila zahvalu na ovom prijemu dodavši:

– Jako puno ulažemo u rad s odličnim učenicima, s darovitim učenicima i to je zapravo za što smo mi nagradu dobile, za taj naš dodatni daroviti rad, ono što u našem sustavu nedostaje, da se radi od početka do kraja. Mi se trudimo nadomjestiti taj nedostatak tako da nudimo velik izbor izvannastavnih aktivnosti i tu postižu naši učenici odlične rezultate.

Zahvali se pridružila i nagrađena učiteljica Sandra Poštić koja je istaknula:

– Zahvaljujem gradonačelniku Grada Križevaca, našem novom ravnatelju, svim našim kolegama u kolektivu koji su nam velika potpora i motivacija. Puno smo radili, mislim da to svi znaju, sve ove godine, još više smo radili posljednje dvije godine kada su nastupili ovi neobični uvjeti. Odlično smo se snašli, radimo i dalje, ne stajemo i nadamo se i dalje potpori i motivaciji i grada i gradonačelnika jer pomoć je uvijek dobrodošla i potrebna.

Prijemu su prisustvovali i ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci Tomislav Bogdanović te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti