Subota, 20. travnja 2024.

Naša bolnica traži psihijatra, a uvjet je i položen ispit za – građevinskog tehničara

U oglasu je navedeno kako se traži doktor ili doktorica medicine za mjesto specijalizanta psihijatrije u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan, no uvjeti koje poslodavac zahtijeva od potencijalnog budućeg zaposlenika nisu ono što biste inače očekivali

- Oglas -

Na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pojavio se, u najmanju ruku, neobičan oglas.

U oglasu je navedeno kako se traži doktor ili doktorica medicine za mjesto specijalizanta psihijatrije u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan na neodređeno, no uvjeti koje poslodavac zahtijeva od potencijalnog budućeg zaposlenika nisu ono što biste inače očekivali, piše Index.hr.

Kod razine obrazovanja navedeno je da je potrebno imati završen fakultet, magisterij ili doktorat, no također je potrebno imati i položen stručni ispit – i to onaj za građevinskog tehničara.

- Oglas -

Radno iskustvo nije važno, premda se prema oglasu čini kao sasvim moguće da bi onaj s iskustvom rada u medicini, pardon, građevini, imao prednost među kandidatima.

S portala Index.hr poslali su upit Psihijatrijskoj bolnici Ugljan s molbom da im pojasne situaciju, a njihov odgovor objavit će čim ga dobiju. Ako ga dobiju.

Inače, natječaj je otvoren 4. ožujka, a traje do 31. travnja.

Dakle, ako ste doktor(ica) medicine i imate položen stručni ispit za građevinskog tehničara, a još se niste prijavili, imate još jako malo vremena.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti