Nedjelja, 21. travnja 2024.

Nema novooboljelih u Koprivničko-križevačkoj županiji, a prvi pacijent je izliječen

Iz koprivničke Opće bolnice dr. Tomislav Bardek u ponedjeljak su u kućnu samoizolaciju puštena i druga dva pacijenta koja su bila hospitalizirana zbog COVID-19 infekcije

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je u ponedjeljak kako na području županije u protekla 24 sata nisu zabilježeni novi slučajevi oboljenja COVID-19 infekcijom.

Isto tako, svi pristigli epidemiološki nalazi kontakata osoba kojima je ranije utvrđena COVID-19 infekcija su negativni.

Danas je potvrđen i prvi slučaj izlječenja COVID-19 infekcije uzrokovane koronavirusom. Riječ je o osobi koja je protekom potrebnog roka i ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza, prva osoba u Koprivničko-križevačkoj županiji izliječena od koronavirusa.

- Oglas -

Iz koprivničke Opće bolnice dr. Tomislav Bardek u ponedjeljak su u kućnu samoizolaciju puštena i druga dva pacijenta koja su bila hospitalizirana zbog COVID-19 infekcije.

Pacijenti su dobrog zdravlja i bez simptoma te su uz liječničke upute pušteni u kućnu samoizolaciju uz strogo pridržavanje svih propisanih mjera i pravila samoizolacije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti