Subota, 24. rujna 2022.

Nestvarna golijada: rukometašice Podravke 2 Lino uvjerljive protiv Osječanki

Utakmica s Osijekom odigrana je unaprijed na zamolbu gostujuće ekipe. Klub sada očekuje 1. krug kadetske lige gdje je, u paru s mlađim kadetkinjama, domaćin ekipama Broda i Multinorm Cerne

Preporučujemo

Rukometašice Podravke 2 Lino, koje vodi Đurđica Zečević, odigrale su još jedan prvenstveni susret u Drugoj HRL Sjever, ovog puta šestog kola protiv Osijeka II. Rezultat je bio 55:31 za koprivničke cure. Kada se u 60 minuta utakmice postigne 86 golova, onda je jasno da su obrane bile u drugom planu. Djevojke su, očito gladne golova, šutirale i pogađale iz svih pozicija, a najviše preko brzih kontranapada.

Bez pretjerivanja, trenerica Zečević navodi kako je rezultat čak mogao biti i veći da nije, u početku, bilo i dosta promašaja iz čistih situacija. Istine radi, borbene, korektne, ali kvalitetom slabije protivnice omogućile su im takvu golijadu. I dalje u radu moraju ustrajati na usvajanju čvršće i agresivnije igre u obrani, ne toliko zbog rezultata koliko zbog shvaćanja da se kompletan igrač postaje dobrom igrom u obrani i napadu.

Utakmica s Osijekom odigrana je unaprijed na zamolbu gostujuće ekipe. Klub sada očekuje 1. krug kadetske lige gdje je, u paru s mlađim kadetkinjama, domaćin ekipama Broda i Multinorm Cerne.

Podravka 2 Lino: Megerle 10, Strugar 7, Đuranek 2,Stručić 7, Sever 5, Besedić, Crnjak, Balaško 2, Dedi 3, Zrnić 8, Škarić 4, Smolak 1, Perić 6, Žganjar, Galinec.

- Advertisement -

Najnovije objave