Četvrtak, 7. prosinca 2023.

VIDEO Niko Nestić i Martin Bači pobijedili na Ball Mastery Challengeu

Pobjede u finalnom natjecanju ostvarili su oba predstavnika Akademije Koprivnica, Niko Nestić (U-9) i Martin Bači (U-11), članovi NK Slavena Belupa, pokazavši izvanredne vještine s loptom

- Advertisement -

Coerver Coaching Hrvatska sa svojim radom započela je u ožujku 2015. godine. Više od 800 mladih igrača je do danas diljem Hrvatske imalo priliku trenirati po Coerver metodi kroz kampove, turnire, Akademije i Partner klub suradnje.

U doba pandemije organizirali su Challenge “Ball Mastery” u kojem je bilo prijavljeno puno mladih i talentiranih nogometaša iz Hrvatske i Slovenije.

U samom natjecanju koje je trajalo nekoliko tjedana organizatori su natjecateljima zadavali razne tehničke zadatke koje su oni morali ispunjavati, snimiti se i poslati video na ocjenjivanje.

- Advertisement -

U prvom krugu održane su kvalifikacije po akademijama, a ponajbolji natjecatelji ostvarili su pravo nastupa u velikom finalu.

Pobjede u finalnom natjecanju ostvarili su oba predstavnika Akademije Koprivnica, Niko Nestić (U-9) i Martin Bači (U-11), članovi NK Slavena Belupa, pokazavši izvanredne vještine s loptom.

Prvaci Hrvatske Niko Nestić i Lemie Lajtman, dva Medimurca.Coerver Coaching Hrvatska

Gepostet von Tihomir Suzana Nestić am Mittwoch, 6. Mai 2020

Martin Bači pobjednik Ball Mastery Challenge-a Coerver Akademije Hrvatska/Slovenija 😀

Gepostet von Vedran Baci am Mittwoch, 6. Mai 2020

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti