Srijeda, 29. lipnja 2022.

Nogometni klub Panonija objavio program 100. obljetnice nogometa u Peterancu

U razdoblju od 22. do 29. lipnja u galeriji Ivan Sabolić u Peterancu uprava NK Panonije pripremit će galeriju slika, dresova, pehara i ostalih materijala iz povijesti nogometnog kluba

Preporučujemo

Ovog ljeta Nogometni klub Panonija organizirat će proslavu 100. obljetnice nogometa u Peterancu.
”U tjednu od 22. do 29. lipnja uprava NK Panonije zajedno sa suradnicima i sponzorima organizirat će nekoliko događanja pomoću kojih ćemo se svi zajedno pokušati pristjetiti crtica iz povijest nogometnog kluba i naših života”, najavljeno je iz kluba.
Od 22. do 29. lipnja na pomoćnom igralištu pod svjetlima reflektora na rasporedu je već tradicionalni malonogometni turnir.
U subotu, 25. lipnja s početkom od 18.30 sati na glavnom igralištu svoju će utakmicu odigrati veteranske momčadi sastavljene od bivših igrača Panonije. Nakon utakmice u prostorijama sportske na rasporedu je prigodno druženje.
U srijedu, 29. lipnja na pomoćnom igralištu na rasporedu je završnica malonogometnog turnira. Nakon završnice turnira na glavnom igralištu s početkom od 18 sati odigrat će se nogometna utakmica između HNS legendi i mješovite seniorske/veteranske ekipe Panonije.
U razdoblju od 22. do 29. lipnja u galeriji Ivan Sabolić u Peterancu uprava NK Panonije pripremit će galeriju slika, dresova, pehara i ostalih materijala iz povijesti nogometnog kluba.
Klub iz Peteranca poziva vas da svojim prisustvom uveličate ovu veliku obljetnicu.
- Advertisement -

Najnovije objave