Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Obavijest o upisu djece za podjelu poklona u Koprivničkom Ivancu

Djeca koja pohađaju školu u Koprivničkom Ivancu i Kunovcu, djeca koja su polaznici vrtića Ivančica u Koprivničkom Ivancu te djeca koja pohađaju vrtiće na koprivničkom području, a koje im sufinancira Općina Koprivnički Ivanec već su na popisu

Preporučujemo

Nastavlja se tradicionalna podjela poklona djeci s područja općine Koprivnički Ivanec.

Obavještavaju se roditelji djece od navršene prve do sedme godine, a koja ne pohađaju dječji vrtić Ivančica u Koprivničkom Ivancu te roditelje djece polaznika od prvog do osmog razreda koja ne pohađaju osnovnu školu u Koprivničkom Ivancu ili Kunovcu da se do 30. studenoga jave u jedinstveni upravni odjel Općine radi upisa djece za podjelu poklona.

“Mole se svi mještani koji imaju informacije o istima, da ih prošire, odnosno da obavijeste roditelje djece o potrebi upisa djeteta za podjelu poklona, a sve kako nitko ne bi ostao bez poklona”, poručili su iz Općine Koprivnički Ivanec.

Također, djeca koja pohađaju školu u Koprivničkom Ivancu i  Kunovcu, djeca koja su polaznici vrtića Ivančica u Koprivničkom Ivancu te djeca koja pohađaju vrtiće na koprivničkom, a koje im sufinancira Općina Koprivnički Ivanec već su na popisu te njih nije potrebno posebno upisivati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti