Utorak, 18. siječnja 2022.

OBAVIJEST Počinju radovi na rekonstrukciji raskrižja u Ulici braće Radić u Koprivnici

S obzirom na vremenske prilike, pripremni radovi bi trebali biti dovršeni u ovom tjednu te bi početkom sljedećeg tjedna (od 26. travnja) trebali započeti radovi na rekonstrukciji raskrižja unutar obuhvata zahvata

Preporučujemo

Obavještavamo građane kako je po uvođenju u posao izvođač radova na rekonstrukciji raskrižja ulica Braće Radić-Ivana Sabolića-Stari Brežanec u Koprivnici u kružno raskrižje (DC41) započeo s pripremnim radovima u vidu pripreme gradilišta, postave privremene prometne signalizacije i slično.

S obzirom na vremenske prilike, pripremni radovi bi trebali biti dovršeni u ovom tjednu te bi početkom sljedećeg tjedna (od 26. travnja) trebali započeti radovi na rekonstrukciji raskrižja unutar obuhvata zahvata.

Za vrijeme izvođenja radova neće doći do zatvaranja prometovanja na državnoj cesti DC41. Naime, Ulicom braće Radić i nastavno Bjelovarskom cestom će biti dozvoljeno prometovanje u oba smjera, ali uz potreban oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije. Do zatvaranja prometovanja će doći na nerazvrstanim cestama u dodiru s predmetnim raskrižjem, odnosno u Ulici Stari Brežanec i Ulici Ivana Sabolića.

“Molimo sudionike u prometu kao i ostalo građanstvo za strpljenje, poštivanje privremene prometne signalizacije uz korištenje obilaznih pravaca te poseban oprez u prometovanju prilikom izvođenja radova”, priopćeno je iz koprivničke gradske uprave.

- Advertisement -

Najnovije objave