Nedjelja, 2. listopada 2022.

Odazovite se akciji koprivničkog Crvenog križa i svojom donacijom razveselite potrebite

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ organizira još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koja će se održati u ponedjeljak, 6. rujna, u robnom centru KTC od 9 do 13 sati.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri koprivničkog društva Crvenog križa koji će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

“Police Socijalne samoposluge trenutačno su prilično prazne. Najviše nedostaje brašna, riže, šećera, konzervi i različitih prehrambenih proizvoda. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica poziva građane koji mogu da doniraju nešto od toga i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima naših volontera ostave donacije”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Također, svoje donacije naknadno možete donijeti u prostore koprivničkog društva Crvenog križa, u Ulici braće Radića 7.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima, a u prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave