Petak, 1. srpnja 2022.

Odjel suvremenog plesa Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’ obilježio 10 godina rada

U periodu od 2012. do 2022. učenice su osvojile 34 nagrade na Regionalnim i Državnim natjecanjima HDGPP-a od toga 20 prvih nagrada, 13 drugih i jednu treću

Preporučujemo

Ljetna produkcija Odjela suvremenog plesa Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’ održana je u četvrtak u Domu mladih u Koprivnici.

Brojnoj publici predstavili su se svi polaznici i na najljepši način obilježili 10 godina od otvaranja tog odjela.

U periodu od 2012. do 2022. učenice su osvojile 34 nagrade na Regionalnim i Državnim natjecanjima HDGPP-a od toga 20 prvih nagrada, 13 drugih i jednu treću.

Nela Krapinec dva puta je bila državna prvakinja i osvojila Oskar znanja, prestižnu nagradu Agencije za odgoj i obrazovanje.

Na natjecanju Mija Čorak Slavenska, prvo mjesto i prvu nagradu osvojila je Ema Begić, a dva puta titulu najperspektivnije plesačice odnijela je Nela Krapinec.

Učenice Odjela suvremenog plesa ove su školske godine gostovale i na 12. daCi festival malih plesnih formi u Zagrebu, Požeškom plesokazu, TREPS festival u Zagrebu, 17. danima Silvije Hercigonje revija plesa u Zagrebu, te kao gošće plesnog odjela Umjetničke škole Franje Lučića u Velikoj Gorici.

”Još jednom sve čestitke učenicama i njihovim mentorima Olgi Vilić, Nataliji Sertić i korepetitorici Ivančici Gregurić”, poručuju iz Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’.

- Advertisement -

Najnovije objave