Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Odobren projekt novog skateparka, gradit će se pokraj koprivničkih bazena Cerine

Novi skatepark površine 600 četvornih metara bit će smješten u nastavku dječjeg igrališta pokraj bazena Cerine

Preporučujemo

Gradu Koprivnici odobren je projekt izgradnje novog skateparka koji je bio prijavljen na natječaj Središnjeg državnog ureda za sport za 2022.

Novi skatepark površine 600 četvornih metara bit će smješten u nastavku dječjeg igrališta pokraj bazena Cerine, a izgradnja parka je zamišljena kao podloga za razvoj svih koturaljkaških sportova skateboarda, rolanja i vožnje romobila.

Projektnu dokumentaciju, odnosno glavni projekt građevine izradila je osječka tvrtka Orking, a vrijednost cijele investicije iznosi 1.083.000 kuna.

Zadovoljstvo odobrenim projektom nije krio gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Jako se veselimo tom projektu. Imali smo zaista mnogo upita naših Koprivničanki i Koprivničanaca koji su bili vezani uz prijašnji skate park. Mogu potvrditi da se skatepark vraća i to na novu lokaciju kod naših bazena Cerine. Nadam se da će na kraju naši mladi biti zadovoljni i sretni kad skatepark bude gotov”, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Nakon potpisivanja ugovora s Ministarstvom turizma i sporta pristupit će se javnom natječaju za prikupljanje ponuda za izvođača radova.

- Advertisement -

Najnovije objave