Srijeda, 28. veljače 2024.

Okrutni ubojica Brnada urlao na ispitivanju, pokušao se istrgnuti policajcima i skočiti kroz prozor

Sudeći po uznemirenom izgledu njegovog branitelja Arisa Šarunića, očito se radi o slučaju izvan svih dosadašnjih okvira, kao i o osumnjičeniku s kakvim se dosad mnogi iskusni istražitelji nisu susreli

- Oglas -

Nekih 40-ak minuta trajalo je prvo ispitivanje Romana Brnade, uličnog pjevača i bivšeg natjecatelja Supertalenta, a sada i okrutnog ubojice Darinke Krivec (67) u riječkom kafiću Pin nedaleko od Korza, kod državne odvjetnice.

Nakon što je sve završeno, ubojicu su iz zgrade tužiteljstva do službenog policijskog kombija morala u više nego čvrstom stisku držati čak trojica kršnih interventnih policajaca. Za razliku od mirnog ulaska u zgradu, po izlasku se Brnada u nevjerojatnoj mjeri opirao, čak je u jednom trenutku okupljenim novinarskim ekipama izgledalo kao da će se uspjeti istrgnuti i napraviti incident. Očito je da se radi o nevjerojatno snažnom muškarcu, izgledalo je kao da ga policajci jedva uspijevaju držati i obuzdati. Tek kad je u pomoć priskočio i četvrti policajac, uspjeli su ga ugurati u kombi, piše Novi list.

Vraćen je potom kod pritvorskog nadzornika i oko 13 sati će biti doveden na sud radi odlučivanja o istražnom zatvoru. Za vjerovati je da će i na sudu biti poduzete veće mjere osiguranja nego što je to uobičajeno.

- Oglas -

Kako neslužbeno doznaje Novi list, prvo ispitivanje nije prošlo bez incidenata, a buka koja se širila iz sobe u kojoj je Brnada saslušavan, mnogima je u zgradi ledila krv u žilama. Vriskovi i galama čuli su se u svim okolnim prostorijama i uznemirili sve zaposlenike tužiteljstva koji su tome indirektno svjedočili.

Iz neslužbenih izvora saznaju da su trojica interventnih policajaca na saslušanju jedva uspijevala svladavati Brnadu te da se u jednom trenutku pokušao otrgnuti s namjerom da skoči kroz prozor. Saznajemo i da se nije branio šutnjom i da je svašta govorio – između ostalog i da je iznosio neke detalje stravičnog ubojstva, kao i neke druge nepovezane stvari.

Sudeći po uznemirenom izgledu njegovog branitelja Arisa Šarunića, očito se radi o slučaju izvan svih dosadašnjih okvira, kao i o osumnjičeniku s kakvim se dosad mnogi iskusni istražitelji nisu susreli.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti