Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Olmov menadžer Andy Bara uplatio za liječenje Karlu Sokaču, otac Davor otkrio više o trenutnom stanju

Pomogla je i velika križevačka tvrtka Radnik, odnosno obitelj Habijanec. Davor Sokač im je srčano zahvalio na ponovnoj pomoći. Progovorio je i više o Karlovom stanju

Preporučujemo

Karlo Sokač, mladi križevački vratar koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na Staru godinu 2019., primio je veliku pomoć od poznatog menadžera Andy-a Bare. On je nedavno nedavno uplatio novac za fizikalne terapije, a to je za bjelovar.live potvrdio i otac mladog Karla, Davor Sokač.

“Gospodin Bara je zaista uplatio novac na račun jedne tvrtke iz Križevaca koja se bavi fizikalnom terapijom. Plaćeni su termini u trajanju od tri mjeseca isključivo za Karla. Od srca mu zahvaljujem na tome, kao i Kristijanu Žagaru, Karlovom prijatelju kojeg je upoznao još u danima GNK Dinama. Upravo je organizirao i koordinirao uplatu od strane gospodina Bare. Zaista su pokazali da imaju veliko srce”, rekao je otac Davor.

Pomogla je i velika križevačka tvrtka Radnik, odnosno obitelj Habijanec. Davor Sokač im je srčano zahvalio na ponovnoj pomoći. Progovorio je i više o Karlovom stanju.

“Karlo je iznimno psihički jak i to mi je drago. Osjeća se dobro. Lijeva ruka koja mu nije funkcionirala danas je jača od desne. Nažalost, Karlo još uvijek ne osjeća noge. No, on je rođeni sportaš i borac i znam da neće odustati od sebe i napretka. Već je izrazio želju da bi igrao stolni tenis za što nam je potreban poseban stol i reket koji se, koliko sam upoznat, veže oko ruke. Karlo bi nastavio u tom smjeru baviti se sportom. No, nabavka tih rekvizita isto košta”, priča otac Davor.

Mladom vrataru u prometnoj nesreći teško su stradali vratni kralješci, oduzete su mu noge i lijeva ruka, a nakon operacijskih zahvata u Klinici za traumatologiju KBC–a Sestre milosrdnice u Zagrebu, Karlo je nastavio oporavak u Varaždinskim Toplicama.

Pred mladim Karlom je i dalje izuzetno težak oporavak koji zahtijeva i velike financijske izdatke. Ako ikako možete, pomozite svojim donacijama. Ispod je broj računa u Erste banci putem kojeg možete pomoći.

IBAN  HR88 2402 0063  2102 714 5 0

BIC  ESBCHR22  (za uplate iz inozemstva)

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti